Huidige Kittens

Op dit moment hebben we kittens, zie de pagina planning voor meer info voor 2019 

Tilly heeft twee kittens

  • Poesje: Magic Mana ‘N Gomo (gereserveerd)
  • Kater: Mighty Maui ‘N Gomo (gereserveerd)

Gaby heeft één kitten

  • Katert: Nacho Fico ‘N Gomo (gereserveerd)

 

Gaby met haar vierling 2017

De kittens groeien op in ons huis en mogen overal komen. In onze slaapkamer worden ze geboren en met een leeftijd van 3 á 4 weken verhuizen ze naar de woonkamer. Daar mogen ze eerst in de kittenren langzaam de wereld gaan ontdekken zodat ze kunnen wennen aan meer ruimte en kunnen oefenen met lopen en spelen. Na een aantal weken mogen ze los door heel het huis. Er gebeurt altijd een hoop in huis wat alleen maar goed is voor de socialisatie, wel zorgen we ook voor rustige plekken in huis zodat ze zich goed kunnen terug trekken.

Wat kunt u van ons en de kittens verwachten

We hebben een afgesloten tuin die zo is afgezet dat de katten niet uit de tuin kunnen ontsnappen. Ze hebben geen onbeperkt toegang tot de tuin maar mogen meerdere malen per dag even de tuin in.
Ik neem een nestje ook vaak een keer mee naar een kinderdagverblijf, kleuterklas en/of zorgcentrum. Dit zijn leuke uitjes voor zowel de kittens als voor de kinderen en bejaarden.
Kittens worden alleen gereserveerd nadat we hebben kennisgemaakt en we samen met u het kitten dat bij u past hebben gekozen.

De kittens mogen verhuizen als ze 14 weken oud zijn. We brengen altijd zelf de kittens weg zodat we weten waar ze terecht komen. Ze krijgen een kittenpakket mee wat bestaat uit wat voer, kattengrit en speeltjes. Ook krijgen ze natuurlijk een paspoortje en hun stamboom mee. Daarnaast zijn ze dan ontwormt, ontvlooit, ingeënt en gechipt.
Beide ouders zijn getest op verschillende erfelijke ziektes waaronder HCM(via echo), PKD(via echo), FIV, FELV.

Op de Facebook pagina van onze cattery staan nog wat foto’s, filmpjes en vertel ik steeds gebeurtenissen die met de kittens en onze katten te maken hebben.

Wat wij voor onze kittens willen

We doen enorm ons best om kittens bij ons een goede start te geven waar ze de rest van hun leven profijt van hebben. We steken hier veel energie en liefde in en zoeken daarom ook mensen die deze liefde delen.
Onze kittens mogen niet vrij loslopen op straat of uw tuin uit. Een kat kan met u van uw tuin genieten als u de tuin afzet, een kattenren of als de kat met een tuigje aan een lijn rond laat lopen.
Kittens die niet voor de fok worden gekocht/verkocht dienen voor hun eerste verjaardag gecastreerd/gesteriliseerd te worden. Het is voor het welzijn van een kat beter om verlost te zijn van gierende hormonen. Een ongecastreerde kater kan erg gefrustreerd raken waardoor hij gezondheidsproblemen kan krijgen en kan gaan sproeien. Voor een poes is het ook niet goed om veel krols te worden want dit kan zorgen voor gewichtsverlies, baarmoederonstekingen etc.

 

 

 

Voor meer informatie zie de pagina’s ‘Nieuws’, ‘Planning’ of  u kunt contact met ons opnemen.